Producten

Tellers/Detectoren

JFC Cashmaster One Pro

Cashmaster One Pro

U kan op mij rekenen !


Cashmaster One Pro is de perfecte machine voor kleine handelszaken : compact in vorm, maar performant in het tellen van muntstukken en biljetten in bulk of rollen – eenvoudig en precies.
Afsluiten van de kassa is kinderspel : snel, zeker en onder controle.


Het grote kleuren aanraakscherm maakt beheren en besturen makkelijk.  Inschermhulp gidst je bij het gebruik.


Deze performante machine werkt op heroplaadbare batterijen die een hele dag meegaan.  Je kan ze gebruiken waar en wanneer je maar wil in je zaak.


Je wint tijd want de Cashmaster One Pro telt 6 keer sneller dan menselijk kan.


Het interne softwareprogramma houdt alle bewegingen en tellingen bij in een historiek voor een perfecte audit voor de boekhouding.


En als je het nog beter wil, dan kan je de Cashmaster One Pro combineren met een kleine stille, geïntegreerde printer.  Eveneens op batterij, haak je hem achteraan de   Cashmaster One Pro voor onmiddellijk gebruik.  Plug & play – zonder kabels en mét plaatswinst.


Aan te sluiten via USB op PC voor herladen van batterijen.

Wifi/bluetooth in optie.

Meer informatie
compteuse de billets BT-7011 JFC

Bankbiljettenteller BT-7011

Snelle en innovatieve telmachine met touchscreen

De BT7011: een betrouwbare bankbiljettenteller met 100% zekerheid!

100% vals-geld-controle, updaten door middel van een micro SD-kaart en een eenvoudige bediening via het touch screen: de BT7011 is een zeer effectieve bankbiljettenteller voor gesorteerde Eurobiljetten. Het invoeren van biljetten gaat zeer efficiënt omdat de biljetten bovenop het apparaat gelegd worden.

Ook deze teller beschikt over de standaardfunctionaliteiten zoals een optelfunctie en telstop. Uiteraard zijn deze eenvoudig in te stellen en kan ook de vals-geld-controle uitgeschakeld worden om andere (waarde)papieren te kunnen tellen..

Meer informatie
compteuse de billets BT-7100 JFC

Bankbiljettenteller BT-7100

Innovatieve Valorisatie/ biljettenteller met touchscreen

Eenvoudig bankbiljetten tellen en controleren zonder deze te sorteren? Dat kan met de BT7100 die met een snelheid van 1.500 biljetten per minuut uw Eurobiljetten (andere valuta verkrijgbaar) met 100% zekerheid controleert en optelt.

Via het heldere LCD-scherm is eenvoudig af te lezen wat er geteld is: het aantal biljetten en ook de totale waarde. Tevens is een specificatie van de getelde biljetten snel op te roepen. Naast de standaardfuncties zoals bijv. een telstop en optelfunctie, beschikt de BT7100 ook over een micro SD-kaartlezer om eenvoudig te updaten!

Meer informatie
SB-9 Compteuse Trieuse 2 Poches Haute Résolution JFC

Bankbiljettenteller SB-9 BM-9

De waardetellende bankbiljettenteller met dubbele zak SB-9 is zonder twijfel het beste apparaat op de markt en bedoeld voor de bank- en andere sectoren die te maken krijgen met grote volumes aan biljetten.

Elk verdacht biljet wordt onmiddellijk naar de zak met geweigerde biljetten gestuurd, terwijl de telling blijft verdergaan zonder te stoppen. Op dezelfde manier zorgt dit dubbele zakmechanisme ervoor dat u snel een sortering per zichtwaarde kunt uitvoeren. U kunt zelfs het verschil maken tussen een oude en een nieuwe reeks biljetten.

Met de SB-9 kunt u gemengde bundels biljetten per zichtwaarde sorteren, maar ook per munteenheid. Het is bijgevolg niet meer nodig om bijvoorbeeld dollar- en eurobiljetten voor het tellen te sorteren. De SB-9 toont u de totale waarde en het detail voor elke munteenheid.

De zeerhogeresolutiebeeldscanner laat toe om het serienummer van elk biljet in de bundel op te halen. En natuurlijk beschikt de SB-9 over alle nieuwste detectietechnologieën van valsemunterij (UV, MG, MT, IR, FL, CIS) 100 % getest door een erkend Europees controleorganisme.

Het grootformaat grafische kleurenaanraakscherm garandeert een eenvoudige aflezing van de gegevens en zorgt ervoor dat het apparaat op een bijzonder intuïtieve manier kan worden gebruikt. Bovendien beschikt dit model over toegangspoortjes tot het biljettentracé waardoor gemakkelijk preventief onderhoud kan worden gevoerd en eventueel vastzitten biljetten op eenvoudige wijze kunnen worden verwijderd. Verbinding met printer en opslag van de gegevens op USB-stick.

Meer informatie
détecteuse BT-2622 JFC

Detector valse biljetten BT-2622

Snel en makkelijk.

De BT2622 beschikt over een duidelijk LED-display en controleert, binnen een halve seconde, uw Eurobiljetten in iedere richting én met 100% zekerheid! Om deze vals-geld-tester te kunnen gebruiken, heeft u geen handleiding of cursus nodig: zet het apparaat aan en u kunt direct beginnen met controleren!
Uiteraard is deze tester voorzien van de meest recente software zodat ook de nieuwste biljetten snel en zeker gecontroleerd worden. Nieuwe biljetten op komst? U kunt eenvoudig via de ingebouwde SD-kaartlezer het apparaat binnen een paar seconden updaten!

Meer informatie
Détecteur de faux billets infrarouge IR-1000 JFC

Infrarooddetector valse biljetten IR-1000

Dankzij de camera van topkwaliteit en het grote lcd-scherm kan de infrarooddetector valse biljetten IR-1000 snel en efficiënt meerdere biljetten tegelijk controleren om er de valse biljetten uit te halen.

De moderne bankbiljetten zijn voorzien van speciale infrarode inkt (IR) die onzichtbaar is met het blote oog maar die glanst of donkerder wordt wanneer ze in de correcte frequentie worden belicht onder de infraroodlamp.

De infrarooddetector van valse biljetten 235 laat deze ingebouwde IR-beveiligingen meteen oplichten zodat u potentieel valse biljetten meteen visueel kunt identificeren.

 

 

Meer informatie
compteuse de monnaie CM2000 JFC

Muntenteller CM 2000

Met een grote uitsparing met een capaciteit van 5000 muntstukken en een telsnelheid van 2300 muntstukken per minuut, is de Muntenteller CM 2000 de ideale tool als u regelmatig grote hoeveelheden muntstukken behandelt. De CM2000 is uitgerust met een weigeringsbak voor niet-conforme muntstukken. De ‘lot’-functie is beschikbaar voor het plaatsen in papieren buizen.

 

Meer informatie
Compteuse Trieuse de monnaies Venus JFC

Muntenteller en -sorteerder Venus

Met een telsnelheid van 700 muntstukken/minuut sorteert de Muntenteller en -sorteerder Venus 8 verschillende muntsoorten op zicht voor continu dagelijks gebruik. Dit model toont u het totale bedrag in euro, maar ook per denominatie, en laat onder andere toe om te programmeren dat de plaatsing in loten per waarde gebeurt.

Dit model is oorspronkelijk uitgerust met een uitsparing met grote capaciteit en met een thermische printer (optioneel). Zijn onderhoud is eenvoudig dankzij een gemakkelijke toegang tot de weg die de muntstukken afleggen, wat een eenvoudige en snelle schoonmaak toelaat.
Een set om in buizen te plaatsen is optioneel beschikbaar

Meer informatie
compteuse trieuse de monnaie Moon JFC

Muntenteller en -sorteerder Moon

De Muntenteller en -sorteerder Moon, valoriseert de munten en verwerpt de valse munten dankzij drie sensoren (diameter, dikte(tolerantie 1/10 mm) en metaalsamenstelling van het muntstuk).

De teller Moon kan het onderscheid maken tussen meerdere verschillende operatoren.

Ze laat eveneens de voorprogrammering en de waardering van jetons toe. Ze is uitgerust met 9 uitgangen waarvan één weigeringsbak voor niet-conforme muntstukken.

Het is de ideale machine om grote volumes te tellen in banken, grootwarenhuizen, uitbaters van distributieautomaten, casino’s, enz.

Meer informatie
Scanner de chèque LS-515 JFC

Chequescanner LS-515

De chequescanner LS-515 is een documentscanner die speciaal werd ontwikkeld om tegemoet te komen aan een veelheid aan toepassingen gebaseerd op de beeldvormingstechnologieën en noodzakelijk voor de behandeling van een groot volume aan documenten.

De LS515 registreert de beelden aan de voor- en achterzijde van een document in het chequeformaat zoals een bankcheque, coupon, maaltijdcheques of vakantiecheques. Het apparaat is voorzien van een leeseenheid om aan hoge snelheid magneetstrips te lezen, waardoor de CMC-stroken van bankcheques (of E13B-stroken voor buitenlandse cheques) meteen kunnen worden uitgelezen.

De LS515 is voorzien van een endossementapparaat met inkjetafdruk voor een persoonlijke informatie en stempel om op de achterkant van het document een handtekening te plaatsen. Dit gebeurt allemaal bij eenzelfde doorgaande beweging van de cheque.

De LS515 digitaliseert uw documenten in kleur of in Z/W en genereert een hoge pixelbeeld van topkwaliteit.
De gepatenteerde technologie analyseert elk beeld en maximaliseert de kwaliteit waardoor optimale prestaties kunnen worden gerealiseerd in OCR en ICR van digitale bestanden en visuele weergave voor een videocodering.

De LS515-scanner is uitgerust met het snelste documentbegeleidingsmechanisme op de markt waardoor een digitaliseringssnelheid van 120 documenten per minuut kan worden bereikt.

Meer informatie