Producten Cash Deposit

CashDro 3

CashDro 3 – automatische geldwisselaar / automatische kassa zet de wereld van cash management in de winkels op zijn kop.

Cashdro laat toe om in één klap biljetten en munstukken te incasseren en te wisselen, terwijl de kassa automatisch en zonder fouten wordt bijgehouden.

Het is zonder twijfel de beste aankoop in alle categoriën van betaal- en wisselautomaten met cash, die je beschermt tegen vrijwillige of onvrijwillige fouten met cashtransacties, die je beveiligt tegen diefstal en snel valse biljetten detecteert…

***

De automatische geldwisselaar en kassa Cashdro beschermt jou en je personeel tegen direct contact met besmettelijke micro-organismen op muntstukken en biljetten.

 

Je winkel heeft een automatische geldwisselaar nodig

 

Contant geld blijft volgens de specialisten één van de belangrijkste betaalwijzen in de komende jaren. Maar vrijwillige en onvrijwillige telfouten door klanten en personeel zijn de belangrijkste bronnen van verlies voor een handelaar. Met een automatische kassa en geldwisselaar automatiseer je de ontvangst en teruggave én dat loont vanaf de eerste dag

***

Het lijkt je waarschijnlijk onmogelijk om op elk moment van de dag de kassa en geldstromen in het oog te houden ? Je kan toch niet de hele dag naast de kassa staan ?! Met Cashdro, controleer je alle cashtransacties vanop afstand met smartphone of tablet van niet één maar alle kassa’s van je winkel…

***

De ‘koopervaring’ wordt steeds meer belangrijk in een wereld waarin e-commerce het mooie weer maakt. Met een automatische kassa van Cashdro, hebben werknemers meer tijd om te werken aan een echte klantrelatie in plaats van betalingen te controleren – met minder stress en betere service als resultaat. Tevreden klanten komen altijd terug !

***

Bankbiljetten en muntstukken zijn reële verspreiders van micro-organismen die mogelijk griep, verkoudheden en andere besmettelijke ziektes veroorzaken – bescherm daarom jezelf, je werknemers, je versproducten, je klanten tegen zulke micro-organismen met een automatische geldwisselaar / automatische kassa.

 

 

De keuze voor Cashdro is evident !

 

Cashdro heeft zijn degelijkheid meer dan bewezen, met tienduizenden geïnstalleerde eenheden over gans Europa. En JFC brengt daarbovenop meer dan 25 jaar ervaring in cashmanagement. Wij zijn geen verkopers van hardware maar een echte partner en raadgever voor het leven van grote en kleine bedrijven : Delhaize, Carrefour, Colruyt, Bpost, Belfius, Decathlon, Lidl, Beobank en heel veel bakkers, slagers, frituren en andere kleine handelaars…

***

Onze professionele ervaring en de reactiesnelheid van onze eigen technische staff worden alom gewaardeerd. We kunnen zelfs een realtime permanente audit houden om problemen te voorkomen of ze heel snel te detecteren..

***

Cashdro laat toe om exact en in realtime in elk van de aangesloten machines de aanwezige hoeveelheid cash te kennen, tegelijk met een historiek van de transacties.

***

We bieden 4 modellen Casdro’s aan, robuust en gemakkelijk te integreren in uw zaak naar eigen smaak en noden : groot, klein, snel, aanname en teruggave can biljettenbundels, inbraakveilig, stand-alone of geïntegreerd in je installaties, in je eigen kleuren, enz… zeg ons wat je nodig hebt en wij stellen je het juiste apparaat voor.

 

Een aankoop met een heel snelle ROI

 

Wist je dat een Cashdro 120% aftrekbaar is als veiligheidsuitrusting ?

***

We bieden oplossingen in aankoop of renting vanaf de 6,00 € per dag, zeer snel rendabel door een ‘nul-fouten’ beheer van je cashstroom.

 

Cashdro is erg ergonomisch

 

Cashdro is heel makkelijk te gebruiken door alle klanten van 7 tot 77 jaar – één keer uitleggen is voldoende… Een groot tactiel geïntegreerd scherm, een groot vangnet en efficiënte teruggave van munten en biljetten maken het nog eenvoudiger.

***

De gebruiksvriendelijkheid est ook voor jou en je werknemers een grote troef : de kassa is altijd goedgevuld, het vervangen van biljettencassettes is supereenvoudig net als het transfereren van geld tussen de verschillende modules zonder de machine te openen.

***

En natuurlijk is de integratie met de witte kassa en de verschillende POS voorzien…

 • JFC - CashDro 3

Avantages

 • Voordelen
 • Polyvalent
 • Stevig
 • Garandeert de hygiëne
 • Vermijdt fouten in de kassa
 • Compatibel met talrijke kassasoftwareprogramma’s (Windows, Linux, Android, iOS)
 • Vermijdt interne en externe diefstallen
 • Werkt met een of meerdere TPV’s
 • Onmiddellijke en gegarandeerde sluiting van de kassa

 

 

Accessoires

Spécifications Techniques

 • Aanvaardt, controleert en geeft muntstukken en biljetten van 2 cent tot 500 euro terug
 • Aantal recycleerders: 2
 • Capaciteit van de biljetrecycleerders: 200
 • Capaciteit muntstukken: 1500
 • Capaciteit van de biljetcassette: 1000
 • Internetverbinding

 

CashDro5 CashDro3 caisses automatiques JFC

 

Similar products