Producten Caisse Automatique

Cashdro 7

Het verschil tussen Cashdro 6 en Cashdro 7 zit ‘m in de aanname, controle, validatie en verdeling van bundels biljetten.

Nooit was een automatische kassa zo performant !

Cashdro 7 is niet alleen de veiligste van de markt momenteel, hij laat je toe je cash te beheren als nooit tevoren : vanaf de inning, herkenning, telling en herverdeling in een recordtempo van alle euromunten en eurobiljetten in bundels, tot de audit van alle cashbewegingen met de CashDro Controller.  Het is de meest complete volautomatische betaalzuil of geldwisselaar voor grote en kleine handelszaken.

Vermijdt alle fouten aan de kassa, of ze nu onvrijwillig zijn of niet, en zeg stop aan betalingen met foute biljetten : de detectie van valse en vreemde biljetten door de CashDro 7 is direct en onfeilbaar.

Je hoeft geen cash geld meer aan te raken : het gebruik van de CashDro 7 is een garantie voor een absolute hygiëne, vooral belangrijk voor voedingswinkels.

Het beheer en de controle van uw kasmiddelen in de CashDro 7 doe je in real time met de CashDro Controller via je smartphone of tablet.  Je houdt op elk moment van de dag een perfect overzicht over de inhoud van de verschillende kassa’s van één of verschillende locaties.

 

Download nu een gedetailleerd overzicht van de features : Data_sheet_CashDro7_EN.pdf

 

 

 

***

Je winkel heeft een volautomatische geldwisselaar nodig !!

 

Contant geld blijft volgens de specialisten één van de belangrijkste betaalwijzen in de komende jaren. Maar vrijwillige en onvrijwillige telfouten door klanten en personeel zijn de belangrijkste bronnen van verlies voor een handelaar. Met een automatische kassa en geldwisselaar automatiseer je de ontvangst en teruggave én dat loont vanaf de eerste dag

***

Het lijkt je waarschijnlijk onmogelijk om op elk moment van de dag de kassa en geldstromen in het oog te houden ? Je kan toch niet de hele dag naast de kassa staan ?! Met Cashdro, controleer je alle cashtransacties vanop afstand met smartphone of tablet van niet één maar alle kassa’s van je winkel…

***

De ‘koopervaring’ wordt steeds meer belangrijk in een wereld waarin e-commerce het mooie weer maakt. Met een automatische kassa van Cashdro, hebben werknemers meer tijd om te werken aan een echte klantrelatie in plaats van betalingen te controleren – met minder stress en betere service als resultaat. Tevreden klanten komen altijd terug !

***

Bankbiljetten en muntstukken zijn reële verspreiders van micro-organismen die mogelijk griep, verkoudheden en andere besmettelijke ziektes veroorzaken – bescherm daarom jezelf, je werknemers, je versproducten, je klanten tegen zulke micro-organismen met een automatische geldwisselaar / automatische kassa.

 

 

De keuze voor Cashdro is evident !

 

Cashdro heeft zijn degelijkheid meer dan bewezen, met tienduizenden geïnstalleerde eenheden over gans Europa. En JFC brengt daarbovenop meer dan 25 jaar ervaring in cashmanagement. Wij zijn geen verkopers van hardware maar een echte partner en raadgever voor het leven van grote en kleine bedrijven : Delhaize, Carrefour, Colruyt, Bpost, Belfius, Decathlon, Lidl, Beobank en heel veel bakkers, slagers, frituren en andere kleine handelaars…

***

Onze professionele ervaring en de reactiesnelheid van onze eigen technische staff worden alom gewaardeerd. We kunnen zelfs een realtime permanente audit houden om problemen te voorkomen of ze heel snel te detecteren..

***

Cashdro laat toe om exact en in realtime in elk van de aangesloten machines de aanwezige hoeveelheid cash te kennen, tegelijk met een historiek van de transacties.

***

We bieden 4 modellen Casdro’s aan, robuust en gemakkelijk te integreren in uw zaak naar eigen smaak en noden : groot, klein, snel, aanname en teruggave can biljettenbundels, inbraakveilig, stand-alone of geïntegreerd in je installaties, in je eigen kleuren, enz… zeg ons wat je nodig hebt en wij stellen je het juiste apparaat voor.

 

Een aankoop met een heel snelle ROI

 

Wist je dat een Cashdro 120% aftrekbaar is als veiligheidsuitrusting ?

***

We bieden oplossingen in aankoop of renting vanaf de 6,00 € per dag, zeer snel rendabel door een ‘nul-fouten’ beheer van je cashstroom.

 

Cashdro is erg ergonomisch

 

Cashdro is heel makkelijk te gebruiken door alle klanten van 7 tot 77 jaar – één keer uitleggen is voldoende… Een groot tactiel geïntegreerd scherm, een groot vangnet en efficiënte teruggave van munten en biljetten maken het nog eenvoudiger.

***

De gebruiksvriendelijkheid est ook voor jou en je werknemers een grote troef : de kassa is altijd goedgevuld, het vervangen van biljettencassettes is supereenvoudig net als het transfereren van geld tussen de verschillende modules zonder de machine te openen.

***

En natuurlijk is de integratie met de witte kassa en de verschillende POS voorzien…

Télécharger la fiche technique

Avantages

  • aanraakscherm 7″ om de gebruiker te begeleiden
  • opvangmandje voor muntstukken
  • wand van 4mm staal
  • ingave, validatie en teruggave van bundels biljetten
  • anti-hefboom functie
  • geeft muntstukken weer
  • toegangsblokkage via de kassa (opt)
  • verwijderbaar verankeringssysteem (opt)

 

CashDro 7 - JFC Shop&Bank Fernelmont

Spécifications Techniques

CashDro 7 - JFC Shop&Bank Fernelmont

 

Aanvaardt, valideert en verdeelt alle europese munten van 1ct t/m 2€
Aanvaardt, valideert en verdeelt alle europese munten van 5€ t/m 500€
Spuwt foute of valse biljetten en muntstukken weer uit


Opvangmandje voor snelle opname van muntstukken
Escrow: spuwt foute of valse biljetten uit onmiddellijk na herkenning
Anti-hefboom functie


Validatiesnelheid 2 sec/biljet
Verdeelt tot 20 biljetten in bundel
Verdeelsnelheid 2 sec/biljet


Recycleert tot 300 biljetten
Beschikt over 3 recycleerders van elk 100 biljetten
Inhoud van de cassette 1000 biljetten


Capaciteit van de muntstukkenrecycleerder : 1600 stukken
Validatiesnelheid van de muntstukken : 4 stukken/sec
Buffer voor de onmiddellijke teruggave van 4 munstukken/seconde


Geïntegreerde CPU
Aanraakscherm van 7″
Ethernet


Gewicht 103,5 kg
Dikte van stalen wand 4mm
Afmetingen (breedte x hoogte x diepte) 46 x 91,2 x 46,5 cm

Similar products